Alles voor de accountant
Hoe voeg ik mijn accountant of boekhouder toe?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je wilt zoveel mogelijk zelf inzicht houden in je cijfers en daarom doe je de boekhouding dus waar kan helemaal zelf. Toch is het altijd verstandig om een accountant, boekhouder of adviseur achter de hand te hebben mocht je vragen hebben over bepaalde boekingen of boekhoudkundige regels.

Om je niet extra op kosten te jagen biedt Informer de mogelijkheid om een gratis gebruiker aan te maken voor de accountant, boekhouder of adviseur.

Om een gebruiker voor de accountant, boekhouder of adviseur aan te maken kun je een uitnodiging versturen via het dashboard widget 'Nodig je accountant uit'. Nadat de uitnodiging is verstuurd maakt het systeem automatisch een gratis accountant gebruiker aan.

Let op: als de accountant, boekhouder of adviseur al een account heeft bij Informer dan is er de mogelijkheid om de administratie te koppelen aan zijn/haar account. Zo heeft de accountant alle klanten onder één inlog.