Alles voor de accountant
Hoe koppel ik een administratie aan mijn Accountancyportal?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorkomen dat een nieuwe klant van u al gebruik maakt van InformerOnline. In dat geval kan de administratie van uw klant worden gekoppeld aan uw accountancyportaal.

De klant dient daarvoor zijn/haar koppelcode aan u door te geven.
Deze key is te vinden onder Instellingen -> Administratie -> administratie selecteren -> Tabblad Geavanceerd. ​ ​

Vervolgens kunt u deze API key invoeren in uw accountancyportaal via Klanten -> Koppel bestaande administratie.

Op dezelfde locatie als waar de koppelcode is gevonden komt vervolgens een melding te staan om de koppeling te accepteren.

Let op: Pas nádat de klant de koppeling heeft geaccepteerd, kunt u als accountant in de administratie.

Let op: Na koppelen zal de facturatie standaard ingesteld staan op "Naar accountant". Wil je dat de klant de factuur ontvangt, dien je dit te wijzigen via Instellingen > Klanten > klant selecteren > ​Onderaan.