Updates
Deze week bijgewerkt

Welkom in InformerOnline!

Hier kun je alle wijzigingen vinden die de afgelopen periode zijn doorgevoerd, of dit nu nieuwe functionaliteiten zijn of bestaande functionaliteiten die zijn verbeterd. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van die updates.

Informer is elke dag ontzettend druk bezig met het ontwikkelen van een beter pakket om zo zoveel mogelijk klanten tevreden te stellen.

Hier vindt je een aantal van de vele verbeteringen in Informer.

23-04-2024:

• Update: Er zijn aanpassingen gedaan door het hele pakket. We werken hard om Informer beter te maken; deze keer is het alleen niet zichtbaar.

16-04-2024:

• Update: Er zijn aanpassingen gedaan door het hele pakket. We werken hard om Informer beter te maken; deze keer is het alleen niet zichtbaar.

09-04-2024:

• Update: Verschillend aanpassingen gedaan in de layout editor.

• Update: Aanpassingen gedaan in de urenregistratie functionaliteit.

02-04-2024:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

Historie:

2024

Maart

26-03-2024:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Verschillende aanpassingen doorgevoerd in de layout editor.

19-03-2024:

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden aan de herinneringen.

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden aan de pdf overzichten.

12-03-2024:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

05-03-2024:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

Februari

27-02-2024:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

20-02-2024:

• Er hebben aanpassingen plaatsgevonden in de layout editor.

• Er hebben aanpassingen plaatsgevonden in de overzichten.

13-02-2024:

• Update: De warnings bij het boeken van een factuur op een geblokkeerde rekening zijn nu verduidelijkt en het proces is nog beter beveiligd.

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden in de voorraad verwerking van de module Handel.

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden in de layout editor.

06-02-2024:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Het verkoopboek kan nu worden uitgesloten van de OCR.

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden in de layout editor.

Januari

30-01-2024:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden aan de Bankrobot.

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden aan de kostenplaatsen gekoppeld aan een grootboekrekening. Bij wijzigen van de grootboekrekening verdwijnt de kostenplaats.

23-01-2024:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

16-01-2024:

• Update: Er heeft een update plaatsgevonden aan de inkooporders binnen de module Handel.

• Update: Er heeft een update plaatsgevonden aan het registreren van de teruggaaf van de btw.

09-01-2024:

• Update: Prijswijzigingen doorvoeren op periodieke facturen ging fout wanneer de periodieke factuur een korting ingesteld had staan. Dit is nu aangepast.

• Update: Wanneer omzet spreiden geactiveerd op een periodieke factuur, werd dat niet overgenomen op de aangemaakte factuur. Dit is nu aangepast.

02-01-2024:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

2023

December

28-12-2023

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

19-12-2023

• Update: Er zijn bugfixes uitgevoerd door het hele pakket

• Update: Verschillende wijzigingen uitgevoerd aan de styling.

12-12-2023

• Update: Er hebben aanpassingen gevonden in het verzenden van de BTW aangifte

• Update: Er zijn bugfixes uitgevoerd door het hele pakket

• Update: aanpassingen gedaan in de import functie van relaties

05-12-2023

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden in relaties

• Update: Verschillende bugfixes doorgevoerd in het hele pakket.

November

28-11-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden in de projecten registratie.

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden in de activa registratie.

21-11-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden in de gebruikersinstellingen.

14-11-2023:

• New feature: Vanaf nu is het mogelijk om in te loggen met een Passkey. Zo log je bijvoorbeeld in met je vingerafdruk. Een extra beveiligde manier van inloggen dus!

• Update: Klikken op de grootboekrekening in de mutatie stuurt je naar het grootboekoverzicht van die rekening!

07-11-2023:

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden in de herkenning van het btw percentage als er gebruikt wordt gemaakt van de Scan & herken module.

• Update: De Excel export van de relaties is aangepast.

• Update: Verschillende updates in de layout editor doorgevoerd.

Oktober

31-10-2023:

• Update: Verschillende updates in de workflow (van accountants) doorgevoerd.

• Update: Er heeft een update plaatsgevonden bij de counters van de bonnen.

• Update: De btw aangiftes, icp aangiftes & suppletie aangiftes zijn beschikbaar gesteld in het memoriaal.

24-10-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Door een update bij onze leverancier moet de landcode voor het ob nummer geplaatst worden. Anders wordt bij voorbaat de aangifte afgekeurd helaas. Vandaar dat wij nu een beveiliging hebben ingebouwd die aangeeft het nummer te controleren of dat deze fout is. Zodra de landcode (NL) is toegevoegd vóór het ob nummer, zal de melding bij de btw aangifte vanzelf verdwijnen.

17-10-2023:

• Update: Er is een check toegevoegd aan het ob nummer. Je kunt nu alleen aangifte doen als de landcode is ingevuld. Voorheen kon je aangifte doen zonder landcode, maar werd de aangifte bij voorbaat al afgekeurd.

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden in de orders, zowel inkoop als verkoop.

• Update: Het aantal te versturen mb's per e-mail is opgehoogd naar 30.

10-10-2023:

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden in de activa module.

• Update: De 'Start nieuwe betaling' knop bij de btw aangifte is verduidelijkt.

• Update: Er heeft een update plaatsgevonden in het verzamelfactureren van orders.

03-10-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden in de Informer boekrobot.

September

26-09-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden in het blokkeren van grootboekrekeningen en de verwerking daarvan.

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden in het berekenen van de betalingen. Jij als klant zal hier niets van merken.

19-09-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden in de Tell a Friend functionaliteit.

• Update : De betaallink functionaliteit voor herinneringen, aanmaningen en pre-incasso's heeft een update gekregen.

12-09-2023:

• Update: Het koppelproces van de ING is duidelijker gemaakt als er al bestaande koppelingen actief zijn.

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Het is vanaf nu weer mogelijk om verkooporders af te handelen via het menu 'Selecteer actie'.

05-09-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Voor de adviseur: de inbox wordt nu meegenomen in de workflow

• Update: Er hebben verschillende extra updates plaatsgevonden in het Accountancyportal.

Augustus

29-08-2023:

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden binnen de Informer api.

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

22-08-2023:

• New feature: Het land is toegevoegd aan de relatie export.

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update Er hebben updates plaatsgevonden aan de periodieke facturen.

15-08-2023:

• Update: De link tussen vraagpost en bankmutatie was niet te bekijken. Dat is opgelost.

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden bij de btw & suppletie aangifte schermen.

08-08-2023:

• Update: Er zijn updates doorgevoerd in de workflow van de accountants.

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden binnen de Informer api.

Juli

25-07-2023:

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden in het Cashflow scherm.

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden in de layout editor.

11-07-2023:

• New feature: Single payment nu ook voor de Rabobank! Je kunt nu inkoopfacturen makkelijk betalen zonder eerst een betaalbatch aan te hoeven maken. Je dient hiervoor wel eerst een nieuwe automatische koppeling op te zetten.

• Update: Er hebben meerdere updates plaatsgevonden in de layout editor.

04-07-2023:

• Update: Er heeft een update plaatsgevonden aan de counters van de facturen (zowel verkoop als inkoop) en bonnetjes.

• Update: Er hebben updates plaatsgevonden in de Workflow van de accountant.

Juni

27-06-2023:

• Update: Er heeft een update plaatsgevonden in de BankRobot voor inkoopfacturen die gekoppeld worden aan bijschrijvingen.

20-06-2023:

• Update: Verschillende bugs opgelost in de Workflow van de accountant.

• Update: Verschillende bugs opgelost in de Cashflow.

13-06-2023:

• Update: Er zijn aanpassingen gedaan in het ophalen van de ubl gegevens bij het invoeren van een inkoopfactuur.

• Update: Voor accountants is het nu mogelijk om een rekeningschema te importeren met komma's in de omschrijving van de rekeningen.

06-06-2023:

• Update: Verschillende bugs opgelost in de mobiele app.

• Update: In bepaalde gevallen werd het grootboekoverzicht niet geladen. Hier is een oplossing voor geschreven.

Mei

30-05-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: De mailflow voor demo gebruikers is op de schop gegaan. De flow is teruggebracht tot een beperkt aantal berichten. Less is more!

23-05-2023:

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden in het rittenregistratie scherm. Zo is er onder andere een info box toegevoegd over hoe het aantal kilometers precies wordt berekend.

• Update: Er zijn errors met uitleg toegevoegd als een incasso of betaalbatch niet kan worden gegenereerd.

16-05-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

09-05-2023:

• Update: Er hebben aanpassingen plaatsgevonden aan de website opslaan en weergeven van de website profielen van adviseurs.

• Update: Er heeft een update plaatsgevonden in de statistieken van de administratie.

02-05-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

April

25-04-2023:

• Update: Er hebben verschillende aanpassingen plaatsgevonden aan het portal van de offertes.

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

18-04-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de offertes.

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de instellingen.

• Update: Er heeft een grote update plaatsgevonden in de mobiele app. Hierin zijn verschillende problemen opgelost.

11-04-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

04-04-2023:

• Update: Er heeft een grote update plaatsgevonden in het rechtensysteem aan de server. Dit heeft geen invloed gehad op jouw werkzaamheden dus je hebt hier niets van gemerkt als het goed is.

Maart

21-03-2023:

• Update: Verschillende wijzigingen uitgevoerd aan de styling.
    Update: Het archief is nu ook te sorteren op relatie.

• Update: Het onderwerp was bij het versturen van 1 herinnering anders ten opzichte van meerdere herinneringen tegelijkertijd. Dit is nu gelijk getrokken.

14-03-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de darkmodus.

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de Herinneringen.

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de Overzichten.

07-03-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

Februari

28-02-2023:

• Update: Vanaf nu is het mogelijk om een suppletie aangifte tot 5 jaar terug in te dienen.

• Update: Bugfixes uitgevoerd in het Accountancyportal.

21-02-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Bugfixes uitgevoerd bij de bankreserveringen.

14-02-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

• Update: Verschillende extra beveiligingen doorgevoerd aan de API

07-02-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de Statistieken pagina.

Januari

31-01-2023:

• Update: Het verdichtingenschema is vastgezet. Het is dus niet meer mogelijk om te wijzigen of toe te voegen. Dit om de balans met verdichting altijd te laten kloppen.

• Update: De pagina's van de voorkeursboekingen zijn volledig herschreven.

24-01-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de Uitgaven pagina.

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de Bank pagina.

17-01-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

10-01-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

03-01-2023:

• Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

2022

December

27-12-2022:

Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

20-12-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

13-12-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

06-12-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

November

29-11-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

22-11-2022:
Update: Het importeren van banktransacties is aangepast. Er werd alleen gekeken naar de datum. Vanaf nu ook naar de betreffende tijd en tijdzone.
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

15-11-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

08-11-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

01-11-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

Oktober

25-10-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

18-10-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

11-10-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

05-10-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de Uitgaven pagina.
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de UBL.
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in het archief

September

27-09-2022:
New feature: De Informer inbox is beschikbaar! Verzamel al jouw inkomende e-mail en verdeel deze gemakkelijk over de inkoopfacturen, bonnetjes, verkoopfacturen en het archief.
New feature: Vanaf nu is het mogelijk om de icp aangifte per maand te versturen, terwijl je de btw aangifte per kwartaal verstuurd! Dit is aan te passen bij de Boekhoudinstellingen.
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

20-09-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

13-09-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

06-09-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd bij de vraagposten.
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd bij de overzichten.
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd met PEPPOL.

Augustus

30-08-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

23-08-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

16-08-2022:
New feature: Het veld van de beveiligingscode is nu een wachtwoordveld geworden. Mocht je bij klanten inloggen, kan men nu ook dit veld niet meer lezen. Op deze manier zijn de inloggegevens nog beter beschermd.
Update: De mail die je ontvangt wanneer er een mail naar de boekhouding wordt verzonden zonder bijlage, zit nu ook het onderwerp. Zo weet je direct om welke mail het precies gaat.

09-08-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

02-08-2022:
Update: De mail die je ontvangt als je een mail naar de boekhouding hebt gestuurd zonder bijlage is uitgebreid met het onderwerp. Zo weet je precies welke mail het precies betreft.
Update: Een product toevoegen wanneer er vreemde valuta aanwezig is ging de berekening van die vreemde valuta fout. Dat is nu opgelost.
New feature: Het is mogelijk gemaakt om ritten te dupliceren. Erg handig als je vaak dezelfde rit maakt!

Juli

26-07-2022:
New feature: Vanaf heden is het mogelijk om het versturen van fase 1 van de herinneringen te automatiseren.
New feature: Je kunt vanaf nu een gecombineerde incassobatch maken van de in Informer gemaakte verkoopfacturen en de facturen uit het verkoopboek.

19-07-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd bij de btw en suppletie aangifte.
New feature: Er is een specificatie gekomen bij de statistieken. Op deze manier zie je welke documenten zijn gescand door OCR of HerkenRobot.

12-07-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

05-07-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

Juni

28-06-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.
Update: Vanaf heden zit er een beveiliging op het maken van creditfacturen. Het is niet meer mogelijk om méér dan 1 creditfactuur per factuur te maken.

21-06-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

14-06-2022:
New feature: De koppeling met TrackJack maakt vanaf nu onderscheid tussen zakelijke kilometers en privé kilometers in één rit.
Update: De timeline van inkoopfacturen van een bulk upload werd niet toegevoegd. Dit is nu bijgewerkt.

07-06-2022:
Update: Het genereren en downloaden van overzichten is aangepast. Is de download snel (binnen 5 sec.) klaar dan wordt het overzicht direct gegenereerd en gedownload. Duurt het langer dan 5 sec. veranderd er niets en wordt de download in de wachtrij geplaatst.
Update: De berekening van de ubl bij de inkoopfacturen is aangepast. Hierdoor ontstaan er geen afrondingsverschillen meer (bij consolideren) en kan de BoekRobot de facturen boeken.

Mei

30-05-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

24-05-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

17-05-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

10-05-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

03-05-2022:
Update: Gebruik je de ocr voor jouw inkoopfacturen maar wil je dat niet voor jouw verkoopboek facturen, dan kun je bij de instellingen van de app het verkoopboek uitsluiten van scannen.
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

April

26-04-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

19-04-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.
New feature: De ocr werkt nu ook in het verkoopboek en dus niet meer alleen bij de uitgaven.

12-04-2022:
Update: Bij inkoopfacturen met ubl/ocr wordt de vervaldatum nu juist ingevuld.
New feature: Leveringen binnen en buiten EU zijn vanaf nu ook beschikbaar bij de orders.

05-04-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

Maart

29-03-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

22-03-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

15-03-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

08-03-2022:
Update: Het samenvoegen van inkoopfacturen is beter beveiligd. Je kunt nu geen verwerkte facturen meer samenvoegen tot één factuur.
Update: Het verplaatsen van verwerkte inkoopfacturen is beter beveiligd.

02-03-2022:
Update: De berekening van het afschrijfschema van een activa is aangepast. Er wordt geen rekening meer gehouden met halve jaren, waardoor de afschrijving vanaf nu daadwerkelijk 100% correct is.
Update: Bij de activa is nu ook het reeds afgeschreven bedrag te zien.
Update: De timeline bij de documenten in het archief is toegevoegd.

Februari

22-02-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

16-02-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

09-02-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

01-02-2022:
Update: De verplichte tekst voor de levering naar het buitenland komt nu ook automatisch op de offerte terecht.
Update: Buitenlandse ritten registratie ging niet goed. Dat is opgelost.

Januari

26-01-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

18-01-2022:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

11-01-2022:
New feature: De BoekRobot boekt nu ook automatisch facturen die binnen zijn gekomen via PEPPOL.
Update: Het samenvoegen van inkoopfacturen ging niet goed als er minstens één factuur geen pdf had. Dit is opgelost.
Update: De bruto marge van de W&V met verdichtingen klopt nu. Dit werd bij elkaar opgeteld ipv van elkaar afgetrokken.

04-01-2022:
New feature: Vanaf nu is het mogelijk om een bonnetje te verwerken bij een bijschrijving. Tot nu was een bonnetje standaard een afschrijving.
Update: Reset database is op de schop gegaan en nu daadwerkelijk 'terug naar fabrieksinstellingen'. Tot voor kort werden er altijd nog verschillende instellingen behouden.
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd door het hele pakket.

2021

December

21-12-2021:
New feature: Een automatische koppeling met de Rabobank is beschikbaar! Elke 4 uur, of als je het Bank/Kas scherm opent, worden de mutaties automatisch ingeladen!
Update: Het was niet mogelijk om een inkoopfactuur in een volgend boekjaar te boeken. Dit is nu aangepast naar volgend jaar +1.

14-12-2021:
Update: De benamingen bij het downloaden van de overzichten zijn aangepast. Je ziet nu in één oogopslag zowel welk overzicht het is als de ingestelde filters.
Update: Er is een waarschuwing gebouwd bij het verwijderen van verkoopfacturen. Zo wordt men op de hoogte gesteld van de eventuele consequenties.

08-12-2021:
New feature: Vanaf nu is er een overzicht beschikbaar voor de correcties die zijn meegenomen op de btw-aangifte. Als er correcties zijn meegenomen, is er boven de btw-aangifte een gele balk met een link beschikbaar.

07-12-2021:
Update: De import van de AMEX is aangepast naar het nieuwe formaat dat gebruikt wordt door American Express.
Update: De overzichten zijn uitgebreid met de grootboekcodes; hiervoor dient 'boekhoudkundige termen' aan te staan.

November

30-11-2021:
Update: De geldigheid van een offerte is nu vrij in te vullen i.p.v. op basis van de betalingsconditie.
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in de mobiele app.

22-11-2021:
Update: Een grote verandering heeft plaatsgevonden in het downloaden van de overzichten. Net zoals de auditfile worden de overzichten nu op de achtergrond gedownload en naar jouw adres gemaild.

16-11-2021:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd, zoals verschillende extra foutmeldingen toegevoegd.
09-11-2021:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in functionaliteiten.

03-11-2021:
New feature: De betaling van de btw-aangifte wordt in Bank/Kas nu ook automatisch geboekt door de BoekRobot.

01-11-2021:
New feature: Vanaf nu is het mogelijk om verzonden herinneringen te downloaden in de Timeline van de factuur.

Oktober

26-10-2021:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in functionaliteiten.

19-10-2021:
Update: In de export van de relaties worden vanaf heden de eventuele vrije velden meegenomen!

12-10-2021:
Update: Verschillende bugfixes uitgevoerd in functionaliteiten.

06-10-2021:
Update: De maximale upload van documenten is aangepast van 2MB naar 8MB.

September

28-09-2021:
Update: Vanaf nu is het alleen nog mogelijk om contactpersonen toe te voegen als deze bestaan bij de relatie. Dit voorkomt problemen bij het versturen van o.a. de facturen.
New feature: Ben je btw vrijgesteld en maak je gebruik van de Scan & Herken module dan herkent de module dit en zal de scan zónder btw worden uitgevoerd.

22-09-2021:
Update: Als er in het jaar nog niet geboekt is op een grootboekrekening maar deze wel een saldo heeft, is deze grootboekrekening vanaf heden ook zichtbaar op de grootboekkaart.
Update: Kleine bugfixes uitgevoerd in de Memoriaal dagboeken.

14-09-2021:
New feature: Op veler verzoek is het vanaf nu mogelijk om een vraagpost aan te maken van een bankmutatie. Nu is er dus niet alleen een snelle communicatie mogelijk tussen klant en accountant over inkoopfacturen, maar ook over de betalingen!
Update: Kleine bugfixes uitgevoerd in de Vraagposten.

08-09-2021:
Update: Er is een grote update doorgevoerd voor degene die tekst door de browser liet vertalen. Hierdoor gingen er verschillen dingen, zoals het opslaan van inkoopfacturen, niet goed. Dit is nu hersteld.

Augustus

31-08-2021:
Update: Kleine bugfixes uitgevoerd in de mobiele app.
Update: Bugfixes uitgevoerd voor de Dark modus.

25-08-2021:
Update: Verschillende kleine bugfixes uitgevoerd.

17-08-2021:
Update: Het IBAN nummer van de Belastingdienst staat nu vermeld bij het doen van de btw-aangifte.

09-08-2021:
Update: De projecten bij de urenregistratie laten nu standaard de lopende projecten zien en niet meer alle projecten.
Update: Verschillende bugs in de module Accorderen opgelost.

03-08-2021:
New feature: Links in de functionaliteit 'Vraagposten' zijn vanaf nu klikbaar.
Update: Het overzicht van de kostenplaatsen naar Excel is overzichtelijker gemaakt.

Juli

26-07-2021:
New feature: Vanaf nu is het mogelijk om een factuur uit het inkoopboek te verplaatsen naar het verkoopboek!

20-07-2021:
Update: Het zoeken op referentie is nu mogelijk bij zowel de facturen, de offertes en de orders.

13-07-2021:
Update: Op veler verzoek is de postcode bij de relatie toegevoegd in de mobiele app.
Update: Kleine bugfixes uitgevoerd.

06-07-2021:
Update: Het gebruik van de stopwatch is verbeterd.

Juni

21-06-2021:
New feature: Het is vanaf nu bij de contactpersonen niet alleen mogelijk om 'Man' of 'Vrouw' te selecteren, maar ook 'Overig'.
Update: Kleine bugfixes uitgevoerd.

15-06-2021:
Update: Het invullen van een datum bij bijvoorbeeld de inkoopfacturen kan nu ook zonder '-' teken: 07062021 in plaats van 07-06-2021.

07-06-2021:
New feature: Vanaf heden is het mogelijk om de 2FA verplicht te stellen voor de gebruikers. Bekijk hiervoor het help item 'Hoe maak ik als beheerder de tweefactorauthentcatie verplicht?'

Mei

30-05-2021:
Update: Kleine bugfixes uitgevoerd.

22-05-2021:
Update: Kleine bugfixes uitgevoerd.

15-05-2021:
New feature: Transitorisch boeken is nu mogelijk! Heb je een factuur die gespreid moeten worden over meerdere maanden, dan is dat nu mogelijk! Zie ook het help item "Hoe boek ik een transitorische post?"

10-05-2021:
New feature: Het is vanaf nu weer mogelijk om, met een automatische bunq koppeling, direct een betaling te doen in het Bank/Kas scherm.
Update: Het was op een bestaande periodieke factuur niet mogelijk om een contactpersoon, indien beschikbaar, te wijzigen. Dit is nu hersteld.

08-05-2021:
Update: De kalender in het Bank/Kas scherm is aangepast. De huidige kalender is makkelijker in gebruik.
Update: Bij het genereren van een journaal ontvangt de gebruiker nu een e-mail wanneer het journaal gereed is. Het journaal is vervolgens zowel in de mail als in Informer te downloaden.