Hoe doe ik betalingen met de Rabobank koppeling?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Rabobank koppeling in Informer kun je betalingen klaarzetten in jouw Rabobank omgeving. Zo hoef je geen betaalbatches meer te maken, te downloaden en in te dienen bij de bank.

Om een betaling klaar te zetten in jouw Rabobank omgeving ga je links in het menu naar Uitgaven > Facturen.

• Klik op de regel van de factuur

• Klik op de tab Betaal factuur

• Selecteer de Rabobank rekening waarmee je de betaling wilt uitvoeren

• Pas indien nodig het bedrag en mededeling aan

• Klik op Betaal

De betaling zal nu klaar staan in jouw Rabobank omgeving. Je hoeft deze alleen nog te accepteren.

Heb je hulp nodig bij het opzetten van de Rabobank koppeling? Bekijk dan het help item Hoe kan ik de bankkoppeling met Rabobank opzetten?