Alle collectiesBetalingen
Hoe maak ik voor verkoop creditnota's een betaalbatch?
Gisteren bijgewerkt

Het makkelijke van het gebruik van een incassobatch is dat jouw openstaande verkoopfacturen direct worden geïncasseerd bij de klant. Hoe prettig zou het zijn als je openstaande verkoop creditnota's direct kunt betalen aan je klanten? Deze mogelijkheid biedt Informer.

Om creditnota's van verkoopfacturen in een betaalbatch te verwerken volg je onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Verkoop;

2. Kies voor Facturen;

3. Vink de creditnota's voor de betaalbatch aan. Belangrijk is dat deze credinota's de betaalconditie Incasso hebben;

4. Kies Selecteer een actie en klik op Betaalbatch;

5. Selecteer in de dropdown de gewenste bankrekening en kies Maak batch;

6. De batch is nu gemaakt en is te downloaden;

1. Ga naar Overzichten;

2. Kies voor Batches;

3. Vink de gewenste batch(es) aan;

4. Kies Selecteer een actie en klik op Download.

7. Upload de batch in jouw bankomgeving om de betalingen uit te laten voeren.