Alle collectiesMijn abonnement
Hoe pas ik mijn abonnement aan?
Deze week bijgewerkt

Het is mogelijk om zelf je pakket te upgraden, mocht daar behoefte voor zijn.

Let op: Upgraden kan alleen met een boekhoudpakket!

Om het abonnement te upgraden volg je de onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Instellingen;

2. Kies voor Administraties;

3. Open de administratie die je wilt upgraden;

4. Klik op de tab Geavanceerd en vervolgens de button Upgraden;

5. Selecteer in het volgend venster het gewenste pakket door te klikken op Ik wil dit pakket;

6. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op Opslaan;

7. Het geselecteerde pakket wordt geactiveerd en je kunt er direct gebruik van maken.

Tip: Met elk pakket kun je een gratis gebruiker aanmaken voor de boekhouder of accountant!

Wil je upgraden naar een pakket dat je niet beschikbaar ziet staan of wil je een lager abonnement selecteren dan je momenteel gebruikt, neem dan contact op met de helpdesk.

Wil je het abonnement niet aanpassen maar wil je het account verwijderen? Volg dan de stappen uit het help item Hoe verwijder ik mijn administratie?