Hoe verwijder ik mijn administratie?
Deze week bijgewerkt

Als je geen gebruik meer wilt maken van een administratie, of je wilt stoppen met Informer, dan kan je er voor kiezen om deze te verwijderen.

Heb je 1 administratie, dan zeg je direct jouw abonnement op door deze te verwijderen.

Instructievideo

Administratie verwijderen

Je hebt minimaal 7 jaar bewaarplicht. Download dus voor verwijderen de facturen en overzichten om zo aan de bewaarplicht te kunnen voldoen. De downloads van de overzichten zijn vervolgens te vinden via Overzichten > Downloads.

Om je administratie te verwijderen, volg je onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Instellingen;

2. Open de administratie die je wilt verwijderen;

3. Klik op de tab Geavanceerd;

4. Kies onderaan voor Administratie verwijderen;

5. Voer jouw wachtwoord in in de popup en kies voor Verwijderen;

6. De administratie is nu verwijderd.