Alle collectiesMijn abonnement
Waar kan ik mijn Informer facturen vinden?
Rutger Bosch avatar
Geschreven door Rutger Bosch
Vandaag bijgewerkt

Wanneer je een actief (betaald) Informer abonnement hebt krijg je van ons elke maand een factuur. Deze factuur wordt naar het door jou onder Mijn Account ingevulde mailadres verzonden.

Heb je een geldige PEPPOL registratie, dan wordt de factuur niet via de mail maar via PEPPOL verzonden en direct afgeleverd in de gekoppelde administratie.

Toch kan het gebeuren dat je een factuur mist. Om deze reden kun jij al jouw facturen vinden en downloaden door de volgende stappen te volgen:

1. Ga links in het menu naar Instellingen;

2. Klik op Mijn Account;

3. Open de tab Facturen;

4. Alle door Informer aan jou verzonden facturen zijn hier te vinden!