Alle collectiesFAQ
Hoe kan ik een factuur downloaden?
Vandaag bijgewerkt

Het voornaamste doel van InformerOnline, is om een papierloze administratie bij te houden.

Een onderdeel daarvan is om ook je facturen per e-mail te versturen. Je kan desgewenst echter een factuur ook downloaden om bijvoorbeeld per post versturen.

Facturen downloaden

Verkoopfacturen downloaden

Om een verkoopfactuur te downloaden volg je onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Verkoop;

2. Kies Facturen;

3. Vink de te downloaden factuur of facturen aan;

4. Kies Selecteer een actie en klik op Download;

5. In de popup, klik op Download;

6. De geselecteerde factuur of facturen zullen worden gedownload.

Let op: Het kan gebeuren dat jouw browser de download tegenhoudt via de popup-blocker. Accepteer de download daar om het bestand alsnog te kunnen downloaden.

Inkoopfacturen of bonnetjes downloaden

Inkoopfacturen en bonnetjes zijn vanzelfsprekend ook te downloaden.

Inkoopfacturen downloaden

Om inkoopfacturen te downloaden volg je onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Uitgaven;

2. Kies Facturen;

3. Vink de te downloaden factuur of facturen aan;

4. Kies Selecteer een actie en klik op Download;

5. In de popup, klik op Download;

6. De geselecteerde factuur of facturen zullen worden gedownload.

Bonnetjes downloaden

Om bonnetjes te downloaden volg je onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Uitgaven;

2. Kies Bonnetjes;

3. Vink de te downloaden bonnetje(s) aan;

4. Kies Selecteer een actie en klik op Download;

5. In de popup, klik op Download;

6. De geselecteerde bonnetje(s) zullen worden gedownload.