Smartphone
Inloggen in de InformerOnline app
Rutger Bosch avatar
Geschreven door Rutger Bosch
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt inloggen in de InformerOnline app door gebruik te maken van dezelfde inloggegevens als in de online applicatie.

Je kunt ook naar je online gebruikersprofiel gaan via Instellingen > Gebruikers > Tab 'App' en daar de QR code scannen. De QR-code in InformerOnline bevat de inloggegevens van jouw account.

Let op: Onderstaand QR code is een voorbeeld QR code. Je eigen QR code vind je in je gebruikersprofiel.

Let op: De QR code is alleen beschikbaar voor je eigen gebruiker en is niet beschikbaar voor accountants. Je kunt dus alleen jouw eigen QR code zien en niet die van andere gebruikers.