Hoe voeg ik een notitie toe bij een relatie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er wordt aardig wat gecommuniceerd met je zakelijke relaties. Om die reden biedt InformerOnline de mogelijkheid om notities op relatieniveau toe te voegen.

Op die manier kan je belangrijke notities centraal beheren en zijn ze voor alle bevoegde gebruikers inzichtelijk.

Om een notitie aan een relatie toe te voegen, klik je in het menu aan de linkerkant op 'Relaties' In het overzicht met de relaties selecteer je de relatie waaraan je een notitie wilt toevoegen.

Wanneer de relatie is geopend, ga je naar tabblad 'Acties' en klik je vervolgens op de knop 'Nieuwe notitie'

Nadat de notitie is ingevuld, klik je op de knop 'Opslaan'. Notities worden met een tijdstempel opgeslagen en zijn hierna altijd nog te bewerken of te verwijderen.