Alle collectiesRelaties
Hoe voeg ik relaties samen?
Deze week bijgewerkt

Het kan weleens voorkomen dat een relatie per ongeluk twee keer in het systeem staan. Doordat het net anders is geschreven, kan de reeds aangemaakte relatie over het hoofd zijn gezien.

Het is daarom prettig om te weten dat in InformerOnline relaties kunnen worden samengevoegd.

Instructievideo

Relaties samenvoegen

Let op: Het is enkel mogelijk om 2 relaties tegelijkertijd samen te voegen

Om 2 relaties samen te voegen volg je onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Relaties;

2. Vink de te samenvoegen relaties aan;

3. Kies voor Selecteer actie;

4. Kies voor Voeg samen;

5. Klik in de popup de relatie aan die moet blijven bestaan en kies voor Samenvoegen;

6. De relaties mét alle documenten zijn nu samengevoegd.