Uitgaven
Inkoopfacturen
Hoe kan ik inkoopfacturen samenvoegen tot één inkoopfactuur?
Hoe kan ik inkoopfacturen samenvoegen tot één inkoopfactuur?
Ryan Voerman avatar
Geschreven door Ryan Voerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen InformerOnline is het mogelijk om inkoopfacturen samen te voegen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je per ongeluk een inkoopfactuur die uit meerdere pagina's bestaat, per pagina hebt geüpload.

Om inkoopfacturen samen te voegen vink je de 2 (of meerdere) facturen aan. In onderstaand voorbeeld gaat het om 2 facturen.

Om de geselecteerde inkoopfacturen samen te voegen klik je op Selecteer actie en vervolgens Voeg samen.

In de volgende pop-up kun je de eerste pagina selecteren. Daarna klik je op Samenvoegen.

Net zoals bij het toevoegen van bijlages, kun je links onderaan de inkoopfactuur de samengevoegde inkoopfacturen vinden.