Alle collectiesInstellingen & AdministratiesInstellingenGebruikers
Hoe kan ik een gebruiker verwijderen of uit dienst stellen?
Hoe kan ik een gebruiker verwijderen of uit dienst stellen?
Ryan Voerman avatar
Geschreven door Ryan Voerman
Deze week bijgewerkt

Wanneer een medewerker stopt bij je bedrijf wil je de gebruiker binnen Informer waarschijnlijk ook verwijderen.

Het verwijderen van een gebruiker binnen Informer kan alleen wanneer de gebruiker nog niets heeft gedaan in het account.

Een gebruiker is helaas niet te verwijderen zodra deze gebruiker iets heeft gedaan in het account. Om de toegang van deze gebruiker toch te blokkeren kan de gebruiker 'Uit dienst' gemarkeerd worden. Gebruikers die uit dienst staan kunnen niet inloggen en zullen, indien de gebruiker buiten jouw abonnement viel, niet meer gefactureerd worden.

Om een gebruiker uit dienst te stellen volg de onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Instellingen;

2. Kies voor Gebruikers;

3. Open de gebruiker;

4. Ga naar de tab 'Dienstverlening';

5. Schakel de optie 'Uit dienst' in'.