Inkoopfacturen
Hoe boek ik 2 inkoopfacturen tegen elkaar weg?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorkomen dat je aankopen die je doet retourneert. Als dat het geval is, krijg je hier vaak een creditfactuur van. Als de inkoopfactuur nog niet betaald was, wil je de creditfactuur wel kunnen wegboeken tegen de inkoopfactuur. Informer heeft dit zo goed als mogelijk geautomatiseerd.

Selecteer de facturen die je wilt wegboeken en kies via Selecteer actie voor Wegboeken.

Zodra je in de popup op Maak boeking klikt, boekt Informer de geselecteerde facturen tegen elkaar weg.

Let op: het totaalbedrag van de geselecteerde facturen moet in evenwicht zijn.

Deze actie werkt ook met meerdere facturen. Als je bijvoorbeeld 2 inkoopfacturen hebt ontvangen en maar 1 credit totaalfactuur.