Hoe kan ik meerdere facturen tegelijkertijd versturen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijd besparen zit ‘m soms in de kleine dingen. Om die reden is het met InformerOnline mogelijk om meerdere verkoopfacturen tegelijk te versturen.

Zo kan je verschillende rekeningen klaarzetten voor verzending en eenvoudig met één actie de geselecteerde facturen de deur uit doen. Hierdoor hoef je niet elke factuur individueel aan te klikken om te verzenden.

Instructievideo

Facturen versturen

Om meerdere facturen tegelijk te versturen, klik in het menu aan de linkerkant op “Facturen”. In het overzicht hebben de facturen die nog niet zijn verzonden de status “Concept”.

• Selecteer de te versturen facturen

• Kies via Selecteer actie voor Verstuur

• Controleer de e-mailadressen of selecteer een ander adres via de dropdown

• Als alles correct is klik je op Verstuur

• De facturen zullen nu tegelijkertijd worden verzonden