Smartphone
Categorieën zichtbaar maken in de app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het maken van een foto van een bon is het in de InformerOnline app mogelijk om hier al aan te geven om wat voor soort kosten het gaat.

Ga hiervoor in InformerOnline via de Instellingen naar de Categorieën.

Vervolgens klik je op de categorie die je beschikbaar wilt maken in de app.

Klik op het vinkje bij 'Gebruik in App'.

Vervolgens kun je een icoon kiezen die uiteindelijk in de app zal verschijnen. Vanaf nu kun je bij al je bonnetjes de kostensoort aangeven in de InformerOnline app. Soms kan het nodig zijn om de app eerst even opnieuw op te starten.