Smartphone
Foto maken of uploaden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een foto wilt maken van bijvoorbeeld een bonnetje, of een foto uit je bibliotheek wilt selecteren kun je dat doen via het plusje.

Dan komt je in dit scherm terecht:

Maak een foto: De camera zal worden geopend en je kunt een foto maken van een factuur of bon.

Selecteer een foto: De bibliotheek zal worden geopend en je kunt een foto uit je bibliotheek selecteren.

Wanneer je een foto hebt gemaakt of geselecteerd, zul je in het volgende scherm terecht komen:

In dit scherm kun je aangeven of je de gemaakte foto met Pin of kas hebt betaald. Heb je een foto gemaakt van een factuur, dan kies je voor "Factuur". De gegevens zoals Bedrag hoef je dan niet in te vullen.

Vervolgens vul je het Bedrag, de Datum en een Omschrijving in. Pas nadat je dat hebt ingevuld, zal de "Opslaan" knop tevoorschijn komen.

De factuur wordt nu verstuurd naar jouw "Uitgaven".

Het is ook mogelijk om voor bonnen in de app al aan te geven wat de kostensoort is (in dit geval Brandstof). De knoppen met categorieën moeten eerst zichtbaar worden gemaakt in InformerOnline.