Abonnement, administratie en instellingen
Abonnement
Hoe geef ik toestemming voor toegang tot mijn account aan de helpdesk?
Hoe geef ik toestemming voor toegang tot mijn account aan de helpdesk?
Mark van der Genugten avatar
Geschreven door Mark van der Genugten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je problemen hebt binnen je account, zal de helpdesk vragen om toestemming te geven. Dit heeft de helpdesk nodig om toegang te krijgen tot je administratie en je op die manier te kunnen helpen bij het oplossen van het probleem.

Toestemming geven kun je doen door te klikken op de lichtbol.

Door te klikken op "Toestemming" kun je het schuifje aanzetten bij Ik geef de helpdesk toegang tot mijn account. Alleen als deze aan staat, kan de helpdesk in je administratie kijken.

Zonder toegang kan Informer op geen enkele manier in jouw account, dus zijn jouw administraties altijd veilig.