Abonnement, administratie en instellingen
Instellingen
Gebruikers
Hoe kan ik de taal van mijn gebruikersprofiel wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard word Informer getoond in de taal die als land is gekozen. Standaard is dat dus Nederlands. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een Engels sprekende werknemer of partner hebt. Voor deze persoon kan het gebruikersprofiel op de Engelse taal worden ingesteld.

Hiervoor ga je naar Instellingen > Gebruikers en kies je de gebruiker voor wie je de taal wilt wijzigen.

Vervolgens kun je via de tab 'Voorkeuren en notificaties' de taal wijzigen. Momenteel ondersteunt Informer 5 talen:

• Nederlands

• Engels

• Duits

• Duits (At)

• Spaans