Koppeling CCV Shop webshop
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Informer heeft een koppeling met CCV Shop via webwinkelfacturen.nl. Deze koppeling zorgt ervoor dat bestellingen vanuit CCV Shop automatisch worden doorgestuurd naar Informer.

Ieder uur worden bestellingen vanuit de webshop als concept factuur aangemaakt in Informer.
Vervolgens kun je de facturen binnen Informer zelf verzenden.

Het enige dat er binnen Informer moet gebeuren, is het aanmaken van een API sleutel. Deze API sleutel kun je aanmaken via Instellingen > Algemeen > API-sleutels

Hoe de koppeling verder opgezet moet worden, kun je lezen in de handleiding.

Om de koppeling te kunnen gebruiken, heb je een actief account bij Informer, CCV Shop & Webwinkelfacturen.nl nodig.