Wat is GetMyInvoices en hoe activeer ik het?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

GetMyInvoices haalt facturen en bonnetjes van meer dan 10.000 online portalen, e-mail inboxen en andere applicaties helemaal automatisch op!

GetMyInvoices is ook beschikbaar gemaakt in Informer.

Ga naar Instellingen > App store om de app van GetMyInvoices te activeren.

Bij activeren moet een datum opgegeven worden vanaf wanneer de inkoopfacturen en bonnetjes geïmporteerd moeten worden. Ook dient er een api sleutel van de applicatie ingevoerd te worden.

Om de api sleutel te vinden, voer je onderstaande stappen uit.

• Log in bij GetMyInvoices

• Ga rechtsboven via jouw profiel naar API access > Add API Key

• Kopieer de gegenereerde api sleutel en voer deze in de app binnen Informer in.

GetMyInvoices is nu gekoppeld. De facturen en bonnetjes zullen vanaf het moment van koppelen automatisch worden opgehaald en geïmporteerd. Wel kan het een paar uur duren voordat de eerste facturen of bonnetjes worden opgehaald.