Starten met Informer
Hoe stel ik de basisgegevens van mijn account in?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een belangrijk onderdeel van de instellingen, is het correct invullen van “Mijn account”. De in te vullen velden bij dit onderdeel, bevatten de benodigde bedrijfsgegevens die gebruikt worden voor onze eigen administratie. Het beslaat de benodigde ‘basisgegevens’ om van start te kunnen gaan met InformerOnline.

Instructievideo

Mijn account instellen

Om “Mijn account” in te vullen, klik je in het menu aan de linkerkant op “Instellingen” en vervolgens onder “Algemeen” op “Mijn account”. ​ ​

Je ziet nu een overzicht met jouw basisgegevens. Vul deze gegevens zo compleet mogelijk in. In het veld “Beveiligingscode” kan je de beveiligingscode voor het inloggen aanpassen. Bij het aanmaken van jouw account heeft Informer automatisch een code voor je aangemaakt. Hier kan je dat wijzigen in een code die voor jou makkelijker te onthouden is. Wanneer alls is ingevuld, klik je op de knop “Opslaan”. ​ ​

Indien je (nog) geen btw nummer tot je beschikking hebt, kun je voorlopig een spatie invullen om toch door te kunnen gaan!

Let op: Deze gegevens worden niet gebruikt om facturen en offertes op te maken. De instellingen daarvoor kun je vinden onder 'Instellingen' -> 'Administraties'. Wanneer je daar een administratie selecteert, ziet u de instellingen die worden gebruikt om onder andere facturen en offertes te maken.

Extra tabbladen

Naast het invullen van jouw gegevens kun je hier ook de privacy verklaren lezen en accepteren, de facturen van Informer bekijken en downloaden en jouw abonnement bekijken.