FAQ
Wat is Smart Boekhouden: The Game?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ondernemers te helpen bij het efficiënt inrichten van de boekhouding, kun je in InformerOnline gebruikmaken van Smart Boekhouden: The Game.

Wat is Smart Boekhouden; The Game?

Voor iedere slimme functie die je instelt of gebruikt win je een badge. Heb jij alle badges verzameld, dan weet je zeker dat je een efficiënte boekhouding hebt ingericht en kun je veel tijd besparen.

Om naar de game te gaan, ga je naar Mijn Account en dan naar Smart Boekhouden: The Game. Ook als je de game later uitzet kun je hem hier altijd weer terugvinden en starten...

Badges die je nog moet halen hebben een korte omschrijving van de opdracht en als je op de badge met het videosymbool klikt, kom je bij een uitlegvideo over de badge en de functie. Vaak bevat de omschrijving ook een interne link naar de goede pagina om de functie te gebruiken of in te stellen.

Een badge halen

Als je een functie gebruikt of instelt kun je een badge winnen. Er zal een pop-up verschijnen met een afbeelding van de badge die je behaald hebt. Op het dashboard van de game staat de badge nu afgebeeld met de datum waarop je hem gehaald hebt.

Als je de pop-up met de badges niet wilt ontvangen kun je deze uitvinken. Deze optie is ook te wijzigen bij de gebruikersinstellingen.

Voortgang bijhouden

Op het dashboard van de boekhouding en op het scherm van Smart Boekhouden: The Game heb je altijd een overzicht van je voortgang. Je kunt precies zien hoeveel badges je hebt gehaald en hoeveel er in totaal zijn te winnen. Daarnaast wordt je aangemoedigd om alle functies te gebruiken en om alle badges te winnen.

Smart Boekhouden: The Game uitzetten

Buiten het feit dat veel ondernemers met de game geholpen zullen zijn is de functie natuurlijk wel uit te zetten. Hiervoor ga je naar het scherm van de game en zet je het schuifje om. Nadat je de game hebt uitgezet kun je het altijd weer aanzetten op het scherm van de game (via Smart Boekhouden: The Game).