Hoe voeg ik relaties samen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan weleens voorkomen dat een relatie per ongeluk twee keer in het systeem staan. Doordat het net anders is geschreven, kan de reeds aangemaakte relatie over het hoofd zijn gezien.

Het is daarom prettig om te weten dat in InformerOnline relaties kunnen worden samengevoegd.

Instructievideo

Je klikt hiervoor in het menu aan de linkerkant op Relaties. In het overzicht met de relaties selecteer je de relaties die je wilt samenvoegen door op het vakje voor de naam te klikken.

Wanneer ze zijn geselecteerd, klik je bovenin op het samenvoeg-icoontje.

In het volgende scherm zie je de relaties die je wilt samenvoegen. Je klikt op de relatie die je wilt behouden. Alle documenten worden van de andere relatie dan naar deze relatie overgeheveld en de andere relatie wordt verwijderd.

Als je zeker weet dat je de relaties zo wilt samenvoegen, klik je op de knop ā€œSamenvoegenā€.