Alle collectiesStarten met Informer
Hoe stel ik de basisgegevens van mijn account in?
Vandaag bijgewerkt

Een belangrijk onderdeel van de instellingen, is het correct invullen van Mijn account. De in te vullen velden bij dit onderdeel, bevatten de benodigde bedrijfsgegevens die gebruikt worden voor onze eigen administratie. Het beslaat de benodigde ‘basisgegevens’ om van start te kunnen gaan met InformerOnline.

Instructievideo

Mijn account instellen

Om de basisgegevens in te vullen, volg je onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Instellingen;

2. Kies voor Mijn account;

3. Vul de gevraagde gegevens zo compleet mogelijk in;

4. De Beveiligingscode is onderdeel van jouw inloggegevens. De beveiligingscode is voor iedere gebruiker binnen het account gelijk. Pas aan indien je een andere beveiligingscode wilt.

5. Kies Opslaan om de wijzigingen door te voeren.

Let op: Deze gegevens worden niet gebruikt om facturen en offertes op te maken. De instellingen daarvoor kun je vinden via:

1. Ga links in het menu naar Instellingen;

2. Kies voor Administraties;

3. Open een administratie om de factuurgegevens te wijzigen;

4. Kies Opslaan om de wijzigingen door te voeren.

Extra tabbladen

Naast het invullen van jouw gegevens vindt je hier 3 extra tabbladen.

Abonnement

Bekijk het overzicht van de kosten van jouw abonnement.

Facturen

Bekijk de door Informer verstuurde facturen aan jouw account.

Privacy

Bekijk en accepteer de verwerkersovereenkomst.