Layout editor v2
Hoe stel ik een voorblad of achterblad in op mijn layout?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan zijn dat je bij het versturen van een bijvoorbeeld een offerte een inleidende tekst wilt zetten. Wellicht een uitleg over de opgemaakte offerte of informatie over de procedure.

In dat geval kun je een voorblad of achterblad toevoegen aan de layout. Zo wordt er voor of achter de layout een extra blad gezet waar je informatie kwijt kunt.

Om een voorblad of achterblad in te stellen op je layout volg je de onderstaande stappen.

• Ga naar de Layout editor

• Open de gewenste layout

• Klik linksboven op het tweede icoon (Instellingen)

• Activeer het schuifje 'Gebruik voorblad/achterblad'

• Kies in de dropdown de gewenste positie

• Voorblad

• Achterblad

• Selecteer bovenin het voorblad of achterblad

• Het voorblad of achterblad toont nu met het opmerkingen blok.

• Bij de gekozen layout zal nu automatisch een voorblad of achterblad getoond worden, ook als er geen informatie in de opmerkingen is ingevoerd.