Wat kan ik met de module Handel?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je met voorraden werkt, wil je die natuurlijk bijhouden. Het liefst niet in Excel maar in je boekhoudpakket. Informer geeft je, met de module Handel, de mogelijkheid op je voorraad te beheren. Zo weet je precies wat je voorraad is van elk product en kun je zo goed mogelijk inspelen op naderend voorraad tekort.

Wat is de module Handel en wat kan ik er mee?

De module Handel geeft je extra mogelijkheden binnen Informer.

Zo kun je onder andere:

• Voorraden van producten invoeren en bijhouden

• Verkooporders maken

• Inkooporders maken

• Een besteladvieslijst laten genereren

Om een indruk te krijgen wat de module Handel allemaal precies kan, kan de handleiding worden bekeken via onderstaande knop. Mocht je vragen hebben over het importeren kun je contact opnemen met de helpdesk.