Hoe importeer ik American Express?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De mutaties van American Express zijn, net als gewone betaalrekeningen, te importeren in InformerOnline!

Waar voor gewone banken zoals Rabobank en ING alleen mt940 en camt.053 wordt ondersteund, accepteert InformerOnline voor American Express mutaties een csv bestand.

Dit omdat American Express alleen csv kan exporteren. Op deze manier heeft Informer het mogelijk gemaakt om, ook voor American Express mutaties, gebruik te maken van de BankRobot en hoeven de mutaties niet handmatig ingeboekt te worden.

Om de mutaties van American Express te importeren is het noodzakelijk om de American Express als bankrekening toe te voegen. Kies hiervoor bij "Type rekening:" Creditcard en "Kaartverstrekker:" American Express. Bij "Import bank bestanden" is door deze keuze alleen csv beschikbaar.

Na het toevoegen van de American Express als bankrekening kan op de gebruikelijke wijze via Bank/Kas > Bankmutaties uploaden het csv bestand worden geïmporteerd.

Die 6 teuersten Kreditkarten der Welt | Luxus aus Gold und Diamanten