Alle collectiesFAQ
Hoe kan ik gegevens exporteren?
Gisteren bijgewerkt

In alle schermen met overzichten, dus bijvoorbeeld de relaties, werkt het exporteren hetzelfde.

Op elke pagina waar gegevens te downloaden zijn, zitten rechtsboven 2 knoppen:

• Download PDF: Download alle op het scherm getoonde gegevens in PDF formaat.

• Download Excel: Download alle op het scherm getoonde gegevens in XLS formaat.

Hieronder een lijst wat op deze manier te exporteren is:

• Relaties

• Alle overzichten onder:

• Overzichten

• Overzichten klanten

• Overzichten leveranciers

• Algemeen

• Producten

Facturen, zowel verkoopfacturen als inkoopfacturen, zijn ook te exporteren. Om verkoopfacturen te downloaden volg je onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Verkoop;

2. Kies voor Facturen;

3. Vink de facturen aan die je wilt downloaden;

4. Kies voor Selecteer een actie en klik op Download;

5. Klik in de popup op Download om de facturen te downloaden;

Om inkoopfacturen te downloaden volg je onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Uitgaven;

2. Kies voor Facturen;

3. Vink de facturen aan die je wilt downloaden;

4. Kies voor Selecteer een actie en klik op Download;

5. Klik in de popup op Download om de facturen te downloaden;

Let op: Het kan gebeuren dat jouw browser de download tegenhoudt via de popup-blocker. Accepteer de download daar om het bestand alsnog te kunnen downloaden.