Alle collectiesOverzichten
Hoe zet ik meerdere boekingen in één keer over naar een andere grootboekrekening?
Hoe zet ik meerdere boekingen in één keer over naar een andere grootboekrekening?
Ryan Voerman avatar
Geschreven door Ryan Voerman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen Informer is het mogelijk om in één keer meerdere boekingen te verplaatsen naar een andere grootboekrekening. Om de boekingen over te boeken volg je onderstaande stappen:

1. Ga links in het menu naar Overzichten;

2. Kies voor Grootboek;

3. Klik rechtsboven op de blauwe knop met 2 kruisende pijlen;

4. In de popup filter op je de rekening waarvan je de boekingen wilt verplaatsen;

5. Selecteer bij Verplaats naar rekening de rekening waar de boekingen naar verplaatst moeten worden;

6. Vink de te verplaatsen boekingen aan;

7. Kies Opslaan om de boekingen te verplaatsen.