Hoe verwerk ik de kilometerregistratie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen InformerOnline is het ook mogelijk om de kilometerregistratie te verwerken.

Instructievideo

Ritten handmatig registreren

Voor je de kilometers kunt registreren in de boekhouding, dien je eerst een voertuig aan te maken.

• Ga links in het menu naar Instellingen > Voertuigen. Vul de gevraagde gegevens in.

• Ga nu links in het menu naar Ritten en klik op Nieuw.

• Vul alle gevraagde gegevens in.

• Door relaties te selecteren haalt Informer automatisch de postcode en dus de afstand op.

RItten automatisch importeren

Andere mogelijkheid is het opzetten van de automatische ritregistratie met TrackJack. Meer informatie over het opzetten van deze koppeling kun je vinden via het volgend help item of via de pdf uit deze link.