Alles voor de accountant
Hoe wijzig ik het pakket van mijn klant?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is voor u mogelijk om het pakket van uw klant te wijzigen. In het accountancyportaal kiest u links in het menu voor "Klanten". ​ ​

U komt nu in het scherm waar u al uw gekoppelde klanten ziet. Selecteer hier de klant waar u het pakket voor wilt wijzigen. U komt nu in het scherm terecht met de bedrijfsgegevens. ​ ​

Kies hier voor tabblad "Administraties". Rechts in het scherm kunt u onder "Bewerken" klikken op het tandwiel.

In het scherm dat nu tevoorschijn komt kunt u onderaan de pagina het pakket wijzigen. ​ ​

Kies na de aanpassing rechtsboven voor "Opslaan". Het pakket voor deze klant is gewijzigd.