Importeren memoriaalboekingen

Volgen

Opmerkingen

1 opmerking

• Avatar
    Bart Kramer

Bovenstaande uitleg werkt alleen goed op een Mac. Op een windows pc kostte het me veel moeite om het bestand goed te krijgen, de harde return werkte niet. Na veel proberen bleek dat voor de tekstindeling een Mac indeling gekozen moet worden. Daarna werkte het wel. Blijkbaar is de harde return op een Mac anders dan onder Windows. Zou makkelijk zijn als dit aangepast wordt zodat informer direct Excel bestanden vanuit windows kan verwerken.

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.